Family7Meld je aan als student van CBC!Nederlands vertaalde boeken van AndrewPartnerschapLivestream agenda

Charis Bible College

Een boodschap van de president, Andrew Wommack

Iedereen die succesvol is in de bediening is naar een school gegaan. Dit kan een formele opleiding zijn met ervaren leraren die klaar staan om te helpen, of informeel via de leerschool van het leven. Ik nam de laatste route en ik moet zeggen, als je het overleeft, dan maakt dat een geweldige getuigenis. Ik beveel het echter niet aan.

De Heer leidde me ertoe om Charis Bible College (CBC) te starten met als doel mensen toe te rusten voor het werk in de bediening. Hij wilde dat ik dit op een unieke manier aanpakte. Het moest een combinatie zijn van het rijke onderwijs van Gods Woord en een daadwerkelijke praktijkervaring.

In het Oude Testament gaven Elia en Elisa hier een voorbeeld van met hun profetenschool en in het Nieuwe Testament vertelde Paulus aan Timoteüs om getrouwe mannen te trainen om anderen te onderwijzen. Ik wist dat onze studenten met deze combinatie in staat zouden zijn om veel van de problemen en ontberingen die ik tegenkwam te vermijden en dat ze goed voorbereid zouden worden.

Als de Heer tot je spreekt om CBC te volgen, neem contact op verdere informatie te krijgen. Het zal je helpen met je beslissing. Als je besluit CBC te volgen, dan kan ik je verzekeren dat het voor altijd jouw leven en de levens van de mensen om je heen zal veranderen.

Waarom je zou kiezen voor CBC?            

Klik op de foto hierboven of hier en laat de inhoud van dit filmpje je helpen.